Jelöltesse meg gépkocsiját, és most egy UV-lámpás kulcstartót kap ajándékba!

 

 

 

Nézze meg képeinket!

Meg fogják győzni!

 

 

 

 

Ne hagyja ki reklám paródiánkat, melyben néhány sablonos reklámtípusnak állítunk görbe tükröt!

 

 

Magyarországon az autólopások száma az utóbbi időben valamelyest csökkent, de még mindig közel 10.000 gépkocsit tulajdonítanak el évente!

 

Ismerje meg a PERMANENTMARK SECURITY SYSTEMS UV-lakk és üveg gravírozó rendszerét, mely új nézőpontból világítja meg a modern gépjárművédelmet. Ez a 24 órás védelem értéktelenné teszi járművét az autótolvajok szemében. Ön megtesz mindent egyik legnagyobb értékének védelmében? 

 

Önök nagy összegeket invesztáltak különböző számítógépekbe, perifériákba, irodabútorokba.

 

  • előfordult már vállalati lopás?

  • tartanak a betörésektől?

  • gondban vannak a leltári  azonosítással?

 

A PERMANENTMARK SECURITY SYSTEMS egy költséghatékony megoldást kínál a fent említett problémáira.

 

Hazánkban minden 10. percre jut egy betörés. A tolvajok tudják, hogy mit keresnek és mit tudnak eladni.

 

A PERMANENTMARK SECURITY SYSTEMS otthoni jelölőkészletével eltávolíthatatlanul megjelölheti értékeit, melyeket az orvgazdák így már nem mernek felvásárolni. Kis összeggel és egyszerű munkával hatékonyan védekezhet a betörők ellen. 

 

Ön nyugodtan ki mer mozdulni otthonról?

Termékek

Hírek, cikkek

Események

Újdonságaink

Engedjék meg, hogy bemutassuk Önöknek legfrissebb termékeinket! Egyedülálló újdonságunk az EES, melynek segítségével a piac legkomplexebb és legteljesebb azonosító rendszerét tudjuk nyújtani Önöknek.További újdonságunk a motorkerékpárok, illetve a kerékpárok jelölőrendszere.  Bővebben...

 

Internetes oldal betörőknek

Egy horvát újság arról tájékoztatta olvasóit, hogy az Interneten létezik egy olyan oldal, amely autózárak feltörésével (is) foglakozik. A német illetőségű cég profi zárnyitó készleteket postáz el a "tisztelt" megrendelőknek diszkrét csomagolásban.

 A cikkért és egyéb érdekes hírekért kövesse a linket!  Bővebben...

Autó kiállítás - Kiskunhalas

2005. szeptember 24-25-én autó kiállítást tartottak Kiskunhalason, ahol - többek között - egyik kiemelt partnerünk, a Bóna Autószerviz Kft. - SUZUKI autószalon is képviseltette magát. Az eseményen rengeteg látogató jelent meg, és sok érdeklődőt vonzott a SUZUKI stand, illetve cégünk gépjárművédelmi jelölésrendszere is.  Bővebben... 

 

©2004-2009 PERMANENTMARK SECURITY SYSTEMS. Minden jog fenntartva.