Jelöltesse meg gépjárművét és most egy UV lámpás kulcstartót kap ajándékba!

 

A biztosítótársaságok képviseleteinek szíves figyelmébe ajánljuk a 2004. szeptember 7-én kelt MABISZ minősítő dokumentumot, illetve annak 2005. szeptember 6-i, és 2006. szeptember 12-i megújítását.

 

Lehetséges üzleti partnereink és az érdeklődő gépkocsi tulajdonosok számára elérhetővé kívántuk tenni járművédelmi kiadványunkat.

Kérjük vegye figyelembe, hogy az itt letölthető, elektronikus formában tárolt dokumentumaink nem adják vissza az eredeti kiadványok minőségét és színeit!

 

MABISZ bizonylat

Gépjárművédelem brosúra

A MAGYAR BIZTOSÍTÓK SZÖVETSÉGE gépjárművédelmi minősítő bizottsága a 469-10/20040907-es nyilvántartási számon, BN kategóriás gépjárművédelmi rendszerként minősítette a PERMANENTMARK SECURITY SYSTEMS UV lakk és üveg gravírozó rendszerét. Tekintse meg a minősítésről szóló dokumentumot, illetve annak meghosszabbításait.

 

 

MABISZ 2004         MABISZ 2005        MABISZ 2006

mérete: 686 KB           mérete: 382 KB           mérete: 161 KB

 

 

Tanulmányozza át a PERMANENTMARK SECURITY SYSTEMS gépjárművédelmi brosúráját, melyből átfogó képet kap az UV lakk és üveg gravírozó rendszerünkről. A kiadványt eredetiben megtalálja országos hálózatunk minősített partnereinél.

 

 

 

Gépjárművédelem brossúra

mérete: 729 KB

 

Az oldalon található dokumentumok fájlformátuma .pdf . Megtekintésükhöz az Adobe cég Acrobat Reader nevű szoftverére van szüksége.

Az Acrobat Reader ingyenesen letölthető az Adobe cég honlapjáról.

 

 

 

 

©2004-2009 PERMANENTMARK SECURITY SYSTEMS. Minden jog fenntartva.